Utflyktsmål/Aktiviteter
Bilder
Restaurangen
Prislistor
Kontakta Oss
Kurser/Abonnering
Säsongsplatser
Boka Online

Information
Bokning
  Det går bra att boka hela året, telefonen är kopplad till hemmet när campingen har stängt.

Sökmotor
sök bara på sikhallscamping.se

Kurser/Abonnering

 

Under lågsäsong erbjuder Sikhalls Camping möjligheter att arrangera aktiviteter form av att abonnera campingområdet. Vi är öppna för förslag. Några exempel på aktiviteter är tex fester, konferanser, kurser m.m. Det finns inga ideér som är inte är bra. Kom med förslag och vad som behövs så försöker vi ordna det.

Till förfogande finns de tio stugorna med plats för 40 personer totalt. Ytan för de dryga 20 campingplatserna. En restaurang för 40 personer. Servicehuset med dusch och toalett. Vi kan erbjuda frukost, lunch och middag efter era önskemål. Vi kan även ordna större markområden med både skog och ängsmark för olika aktiviteter.

Söker du ett ställe i vacker miljö till ett förmånligt pris kontakta oss!

Exempel på aktiviteter som varit på Sikhalls Camping:

Bröllop

Populärt är att hyra Sikhalls magasin för bröllop och andra högtider. Magasinet ligger 800 meter från campingen. Då har vi de tio stugorna att hyra ut med fyra bäddar i varje för övernattningen. Kontaka oss för mer info.

Hundkurs

Första helgen i september var Göteborgs Brukshundsklubb här och hade sin hundträff. Med frukost och lunch såg vi till att de fick mat och dryck så de orkade med de flitiga dagarna. På kvällen lånade vi ut gasolgrillen till en trevlig grillafton! Skog och ängsområden annordnades så de kunde träna både spårning och agility.

 

 

 


Sikhalls Camping & Restaurang 464 65 Brålanda - Tele: +46 73 097 61 00 - Mail: info@sikhallscamping.se